Frankie Cosmos: Being Alive

710c1e-20160214-frankie-cosmos

En tiedä teistä, mutta minä elin tälläisestä musiikista 90-luvun alkupuoliskolla ja tavallaan vieläkin. Tämä on keskisormi pystyssä tehtyä huoletonta poppia ja punkkia sellaisella vimmalla ja vilpittömyydellä, että itkuhan tässä melkein tulee. Joku voisi kutsua turhanpäiväiseksi renkutukseksi, minä taas haluisin, että koko maailma tanssisi tämän helmen tahtiin. Luulen myös vahvasti, että tämän biisin dna:ta tutkimalla löytyisi vähintään ikuinen nuoruus ja jopa elämän tarkoitus.

Voiko ihanammin laulaa:

Matters quite a bit
Even when you
Feel like shit
Being alive

2 minuuttia ja 22 sekuntia puhdasta neroutta. Jos ikinä suhun upposi Smudge, Love Positions, Helen Love ja muut ns. Räkärodeo-helmet, niin tässä sulle hitti.

Vitsikästä sinänsä on myös se, että kun meikäläinen tanssi tälläisen musiikin tahtiin koko 90-luvun alun tahtiin, niin Frankie Cosmos vasta syntyi 🙂

Muutama fakta ja knoppitieto tähän loppuun: julkaisijana toimii Sub Pop, Frankie Cosmoksen oikea nimi on Greta Kline. Näyttelijät Kevin Kline ja Phoebe Cates ovat Frankie Cosmoksen vanhemmat. Frankie Cosmoksen rumpali kuulostaa ja vähän näyttääkin nuorelta Bill Stevenstonilta(Descendents, ALL, Black Flag)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.