Amen Dunes: Blue Rose

Amen Dunes- Freedom

Mieti Lou Reed, Antony ja Arthur Russell yhdessä versioimassa newyorkilaisen taiteellisesti ja asenteellisesti Foo Fightersin Learn To Fly -kappaletta, siitä saattaisi tulla jotain näin tyylikästä kuin tästä biisistä. Joku ihme legendaarinen maagisuus tässä Amen Dunesin kappaleessa piilee.

Tää on taas tätä, Sacred Bonesille levyttävä bändi julkaisee kohta viidennen levynsä ja mä kuulen tästä vasta nyt, ikinä ei ole varmasti sulle tai mulle liian myöhäistä. Maaginen meno tässä biisissä ja jotain niin ihanan newyorkilaista.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.