Stephen Malkmus & The Jicks: Middle America

rawImage

Pavement on eittämättä yksi 90-luvun indien suurimpia kulttibändejä, hurmaavasti laiskan vinksallaan ollut yhtye on ehdottomasti kaiken suosionsa ansainnut ja jotenkin on ihanaa, että vuosikymmenienkien päästä jengin suut loksahtavat auki, kun yrittävät saada otteen bändin meiningistä. Ihania pop-biisejä, mutta välistä aivan omissa svääreissään.

Stephen Malkmus tunnetaan siis Pavementin pääjehuna, joka on jo vuosia keskittynyt tekemään uutta musiikkia sooloprojektinsa parissa (tokihan Pavement teki sen hillitömän comebackin, mutta se ei sitten 90-luvun ole julkaissut mitään uutta materiaalia.

Malkmus on soolona ja The Jicks -bändin kanssa jatkanut vinksahtaneella linjallaan, välistä hienoja pophelmiä loihtien, yleensä kuitenkin sitä omaa fanikuntaansa vain kosiskellen, varmaan ihan tahallaankin. Kulttimaine on juuri sopiva hänelle.

Middle Americalla Malkmus ei turhaan kieroile ja vinksahtele, kappale on rennon kepeä ralli, ihanilla melodioilla ja pienellä americana/neilyoung -viballa varustettuna. Melkeinpä kadonnut Pavement-klassikko.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.