Slow Pulp, AC/DC, Chubby and The Gang, Lykke Li, Egotrippi, Haloo Helsinki, Joensuu 1685, Iisa, Tuomo, Maustetytöt, viikon parhaat albumit ja paljon muuta

Päivän Biisit -soittolista pursuaa tälläkin viikolla mitä mainioimpia uutuuskappaleita, kansikuvatähtenä patsastelee erinomaisen debyyttialbumin perjantaina julkaissut chicagolainenindiepop-yhtye Slow Pulp. Päivittäin päivittyvä pääsoittolista alkaa pikku hiljaa saamaan rinnalleen myös muita soittolistoja, joista ensimmäisenä kunnon julkistuksen saa tällä viikolla Päivän Biisit Rock & Roll, joka nimensä mukaisesti pitää sisällään kauden parhaat rock-, punk- ja indierock-kappaleet.

Viikon kovimmat uutuudet

Viikon ehdottomia helmiä ovat todella komian paluun tehnyt rocklegenda AC/DC uudella Shot in the Dark -singlellään, kansikuvatähtenä patsasteleva Slow Pulp, yhden vuoden rempseimmän punklevyn julkaissut mieletön Chubby and The Gang, uuden singlen julkaissut Maustetytöt, ruotsiksi fiilistelevä Lykke Li, Big Thief -yhtyeen kitaristi Buck Meekin tyylikäs soolosingle ja toki myös mukavan kantaaottavan paluusinglen julkaissut Haloo Helsinki.

Viikon parhaat albumit

Tällä viikolla kannattaa tutustua huolella ainakin kahteen ulkomaiseen ja yhteen kotimaiseen uutuusalbumiin. Kansikuvatähtenä patsastelevan Slow Pulpin debyytti Moveys on erinomainen indiepop-helmi ja Chubby and The Gangin Speed Kills saattaa hyvinkin olla yksi vuoden kovimpia punklevyjä.

Eikä noteeraamatta voi jättää Joensuu 1685:n kakkosalbumia Öb.

Kotimaiset uutuudet

Viikon uutuuksista löytyy jälleen iso läjä mielenkiintoisia suomalaisia helmiä, isoja ja pieniä. Eturivin artisteita uutuuksia tarjoilevat Haloo Helsinki,Egotrippi ja Maustetytöt, muita helmiä ovat Tuomo, Iisa, Sugarrush, Joensuu 1685 ja NEØV.

Muita helmiä

Muita viikon parhaita julkaisuja tarjoilevat Sub Popille levyttävä Julia Jacklin, jonka single on kuin kadonnut Fleetwood Mac -helmi, megatähti Victoria Monet, indieartistit Moon Deer ja Terrible Sons, Lost Horizonsin maalaileva helmi, Yolan countrahtava soul-hitti, Channel Tres, Isola, Future Islands, Smashing Pumpkins ja Actressin remixaama Soccer Mommy.

Kuuntele kaikki viikon uutuudet täältä.