Sébastien Tellier – Stuck in a Summer Love

Ranskan karvanaamainen eroottisen ja melankolisen diskon mestari, Sébastien Tellier, julkaisee ensi perjantaina 29. toukokuuta uuden albuminsa Domesticated. Levyn kolmas Päivän Biisi on toissapäivänä julkaistu ihanan haikea ja posket hupsusti punottamaan saavalla videolla varustettu haikea kesäballadi Stuck in a Summer Love.

Uudella singlellään Tellier nyökkää tyylitellen vuosituhannen vaihteen ranskalaisen elektronisen musiikin kulta-aikaan, tyylillä joka saa jopa Lady Gagan (sinänsä mainio) uuden singlen kuulostamaan hitusen halvalta Ranska-kopiolta. Stuck in a Summer Love sopii myös täydelliseti Päivän Biisit -soittolistalla täydellisesti eilisen Owen Pallett -kappaleen perään, siinäkin on paljon elementtejä Tellierin La Ritournelle -klassikosta. Ketäänhän ei varmasti haittaa, että tuo kultainen Ranska-soundi tulee yhtäkkiä näin leveällä rintamalla takaisin.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.