The 1975 – Guys

Jos vielä ei ole tullut selväksi, niin The 1975 on maailman tämän hetken nerokkain pop-yhtye, joka tuntuu pyyhkivän pöytää kaikilla muilla tämän hetken isoilla yhtyeillä sävelkynällään ja todella tyylikkäällä meiningillään. Ties monettako kertaa näin sanon, mutta pakko se on tätä gurutusta suureen ääneen ihmetellä huulet pyöreenä.

Guys on viimeinen singlelohkaisu ja jälleen yksi uusi Päivän Biisi ensi viikon perjantaina, 22. toukokuuta, julkaistavalta pitkäsoitolta Notes on a Conditional Form. Guys on täydellisen hempeä ja ajaton powerpop-rakkauslaulu, jolla Matt Healey vannoo rakkautta bändikavereilleen ❤

Kuuntele Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.