Håkan Hellström – Studentfylleflaken

Wake up kids, you’re lost!! Rakkaan naapurimme neroin poppari Håkan Hellström on loihtinut sellaisen vappupäivän uuden helmirallin, että sehän raikaa Ruotsin hittilistojen ykkösnä ja toivottavasti myös Suomen vappuparvekebileiden hempeinä ja haikeina hetkinä. Opiskelijakännit jengi, känniset opiskelijat täyttävät koko helvetin kaupungin, lallallallaaa – pakko pistää vähän indiedubreggae-hommaa väliin, maindi bogaaa, sitten taas lallallaaa ja rullaatirullaa!! Oh wow wow, niitä vappuja ennen koronaa.

Studentfylleflaken on Håkan Hellströmin neljäs Päivän Biisi, toinen tulevalta tuplalevyltä Rampljus, jonka ensimmäinen osa julkaistaan 15. päivä toukokuuta.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.