Bad Sauna – Moon Sun

Siitä onkin aikaa, kun on Suomesta tullut rempseän tuoretta ja kunnon halolla päähän -meinigillä soitettua uutta rokkia, ilman peilin edessä hipsulointia tai hupsuja retrovibailuja – mutta nyt jyrähtää! Bad Sauna (bääd tai baad, molemmat käy, mutta sauna aina sauna) julkaisi tänään uuden singlensä Moon Sun ja kyllä toimii ja täysillä!

Bändiä on moni meikäläisellekin ylistänyt yhdeksi tämän hetken mielenkiintoisimmista uusista rokkiyhtyeistä ja nyt se lunastaa näitä hehkutuksia täysillä. Villiä menoa, aavikon jyystöä, indiepoppailua, 90-luvun vinksahtanutta indierockia, pientä stoner- ja qotsa-vibaa, nuorta vimmaa, mukavasti kuitenkin suomalaista ja yksinkertaisesti vaan aivan helvetin kova!

Täys kymppi!

Kuuntele Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.