Khruangbin – Time (You And I)

Tähän Päivän Biisin liittyy tarina: Radio Helsingin aikoinani tutustuin vakiokuuntelija Särkön Petriin, joka omalla nimimerkillään lähetteli usein studioon viestejä, toimitteli munkkeja ja jeesaili kaikenlaisessa remppatyössä ja toki välillä jeesailtiin kantoapuna myös häntä. Petri asuu puolisonsa kanssa tällä hetkellä Milanossa, joka on nyt kymmenettä viikkoa totaalisessa lockdown-tilassa, eikä vielä toistaiseksi helpotusta näy. Päivän Biisit (ja arvatenkin Radio Helsinki) ovat tuoneet valoa korona-arkeen Milanoonkin. Petri fiilisteli samalla uutta Khruangbin-sinkkua, jonka nostamme nyt tuoreeltaan myös Päivän Biisiksi.

Houstonilainen Khruangbin on ihastuttanut yhdessä Leon Bridgesin kanssa aikaisemminkin Päivän Biiseissä ja tekee sitä nyt myös omin avuin. Mieletön indie/funk/psychedelia/groove/folk-trio julkaisi eilen illalla ensimmäisen singlelohkaisun kesäkuun 26. päivä julkaistavalta Mordechai-levyltä ja kyllä toimii!

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.