Vasas Flora & Fauna – Du skulle inte förebrå mig

Maailman ihanin, sympaattisin ja erikoisin suomenruotsalainen indiepop-yhtye Vasas Flora & Fauna julkaisi viime perjantaina kolmannen pitkäsoittonsa Möte med skogsgardisterna mainion ruotsalaisen indie-yhtiö Startracksin kautta.

Pari vuotta sitten Päivän Biiseissäkin mielettömällä Leevi & The Leavings -coverillaan ihastuttanut yhtye nauttii varsinkin Ruotsissa mukavaa kulttisuosiota, Mattias Björkasin aikaisemman bändin, Cats on Firen, jullkisfaneina muistamme mm. Belle & Sebastianin Stuart Murdochin ja Orange Juice -legenda Edwyn Collinsin.

Björkasin lisäksi yhtyeessä soittavat Daniel Ventus ja Björkasin ohella lauluosuuksista vastava Tina Kärkinen. Päivän Biisinä levyltä kuullaan Björkasin laulama tunnelmallinen Du skulle inte förebrå mig.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.