Love Sport – Life Is A Joke

Love Sport on yhtye, joka liian usein on jäänyt bändin jäsenetensä muiden yhtyeiden varjoon ja nauttii jollain hassulla tapaa enemmän suosiota ulkomaisissa indiepiireissä kuin Suomessa, ehkä tämän timanttisen singlen jälkeen homma hitusen tasaantuu.

Life Is A Joke on ensimmäinen singlelohkaisu bändin tulevalta And Justice For All (heh, heh) -albumilta ja pistää kyllä hiljaiseksi neroudellaan. Love Sportin aktiivisin puuhamies on Sohaveperunoistakin tuttu laulaja-kitaristi Teemu Tanner, joka pokkasi juuri Joka paikan Femma -pystin aktiivisuudestaan, Tannerin muita bändejä ovat mm. Hopeajärvi, Kynnet ja Teksti-TV 666. Tannerin lisäksi yhteessä soittavat kitaristi Mikko Sulonen (soittanut Tannerin kanssa myös mm. Lady Escapessa -yhtyeessä), basisti Aki Pohjankyrö, joka tunnetaan myös mm. Black Twig -yhtyeen laulaja/kitaristina sekä rumpali Max Mäkinen.

Biisinä Life is a Joke on melkein kuin yritys palauttaa kunniaa 80- ja 90-lukujen Suomi-indielle, mieleen tulevat niin Shadowplay, 22-Pistepirkko kuin Sielun Veljetkin, mutta myös vahva tuntemus amerikkalaiseen nykyindieen ja -punkiin, varmasti kappale olisi kelvannut Strokesin tai Arctic Monkeysinkin albumeille.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Biisi Apple Musicissa.