Nick Hakim – QADIR

Kolmisen vuotta sitten hehkutetun ja menestyneen Green Twins -debyyttialbuminsa julkaissut yhdysvaltalainen pehmeän psykedelista soulia tekevä NIck Hakim julkaisi koronaviruskriisin keskellä odotetun kakkosalbuminsa ensimmäisen singlensä.

Haikean lämmin QADIR kertoo Hakimin vastikään menehtyneestä lapsuudenystävästään, jonka poismeno kosketti Hakimia syvältä. Ehkä juuri siksi sen lohtua tuova melankolia auttaa monia näinä vaikeina aikoina.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.