Håkan Hellström – Tillsammans i mörker

Yksi aikamme suurimmista ruotsalaisista laulaja-lauluntekjöistä, Håkan Hellström, julkaisi tänään kauniin ja lohdullisen ensimmäisen singlen tulevalta, kahdessa osassa julkaistavalta, albumilta Rampljus. Albumin ensimmäisen osan on tarkoitus ilmestyä 15. toukokuuta.

Tillsammans i mörker -singlellä Hellström kuulostaa täysin itseltään ja sehän on vain hyvä asia – Hellström lainailee ja varastelee ihanasti muilta ja itseltään omalla kaihoisalla ja muille kunniaa tekevällä tyylillään. Suurin laina kappaleella on R.E.M.-yhtyeeltä suoraan pöllästy ”It’s the end of the world as we know it” -lause ja muutenkin kappaleella seilataan jossain Big Starin, U2:n ja R.E.M.in ja tietenkin Håkan Hellströmin kauniiden tunnelmointipaljon maailmoissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.