Mustafa – Stay Alive

Mustafa

Etsin koko aamun tuoretta kappaletta, joka jotenkin toisi lohtua maailmaan ja lopulta upea sellainen löytyikin!

Torotosta kotoisin oleva Mustafa the Poet eli Mustaga julkaisi perjantaina todella tunnelmallisen ja kauniin akustisen debyyttisinglen Stay Alive, jonka tuottajina toimivat Frank Dukes ja James Blake.

Stay Alive on hieno rakkauslaulu Toronton Regent Park -alueelle, Mustafa the Poetin edesmenneille ja nykyisille ystäville ja kanssaeläjille, kuin vahingossa kappale tuntuu olevan koronaviruksen hämmentämässä maailmassa koko maailmalle lohtua tuova teos rakkauden tärkeydestä elämässä.

Maailman parasta musiikkia.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.