Emma-Jean Thackray – Rain Dance / Wisdom

Täydelliset sunnuntain ja kansainvälisen naistenpäivän ja oikeastaan yhdet vuoden 2020 tähän mennessä tyylikkäimmistä jazz-tunnelmoinneista tarjoaa Lontoon mielenkiintoisessa jazz-skenessä vaikuttava visionääri, tuottaja, trumpetisti ja dj Emma-Jean Thackray.

Thackrayn perjantaina julkaisema Rain Dance EP on levy, jota ei kannata ohittaa. EP on Thackrayn oman Movementt-yhtiön julkaisu, jonka legendaarinen Warp-levy-yhtiö on ottanut siipiensä alle alamerkikseen, eikä ihme; Thackreyn kaltaisia visionäärejä ei puussa kasva.

Yorkshiressa kasvanutta artistia on ehditty verrata jo Madlibin ja J Dillan kaltaisiin legendoihin ja ylistystä on luvassa varmasti lisää. Thackreyn musiikissa yhdistyy usvainen ja urbaani jazz, pienien vaihtoehtoisten klubien anteeksipyytelemätön meno, afrobeat ja omassa yksiössään neron lailla viikkokausia visioitaan konkretiaksi toteuttavan taiteilijan ihmeellisyys.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä.