The Whitest Boy Alive – Serious

Kings of Convenience -yhtyeen Erlend Øyen ja kumppaneiden rennoimmista rennoin kulttiyhtye The Whitest Boy Alive julkaisi tänään ensimmäisen uuden biisinsä yli kymmeneen vuoteen!

Kaksi albumia Dreams (2006) ja Rules (2009) urallaan julkaissut yhtye ilmoitti vuonna 2014 lopettavansa toimintansa, vuonna 2017 se teki yllättäen yhden keikan ja syksyllä 2019 bändi ilmoitti palaavansa omalla tyylillään jälleen eloon.

The Whitest Boy Aliven hempeän orgaaninen, mutta elektronisen musiikin elementeistä ammentava, funkahtava luomufolk on jotain, mitä kukaan ei osaa tehdä maailmassa paremmin. Siksi on maailman täydellisintä, että uusi single Serious kuulostaa siltä, kuin bändi ei ikinä olisi mihinkään hävinnytkään. Tervetuloa takaisin The Whitest Boy Alive!

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä.