Beatrice Dillon: Workaround Seven

Viime perjantaina saatettiin julkaista yksi koko vuoden 2020 mielenkiintoisimmista elektronisen musiikin albumeista, kun brittiläinen tuottaja/artisti Beatrice Dillon julkaisi debyyttialbuminsa Workaround. The Guardian ehti antaa levylle tuoreeltaan viisi tähteä ja Pitchfork himoitun ”Best New Music” -leiman. Dillonin minimalistinen, lämpimän elektroakustista, ajoittain jatsahtavaa ja miedosti deephousahtavaa musiikkia on yritetty määritellä muun muassa globaaliksi future-folkiksi.

Päivän Biisinä mestariteokselta kuullaan Workaround Seven, mutta albumi on jälleen parhaimmillaan kokonaisuudessaan. Beatrice Dillonin musiikissa on paljon samanlaista maagisuutta kuin Metro Arean, Four Tetin, Vladislav Delayn ja Luomon klassikoissa, tätä ei kenenkään kannata missata.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.