ROSALÍA: Juro Que

Espanjalaisesta Rosalíasta on muutamassa vuodessa kasvanut maailmanlaajuinen popsensaatio. Kahdella hittialbumillaam hän on venyttänyt flamenco-musiikin rajoja muutamassa vuodessa täysin uusiin svääreihin.

Perjantaina julkaistulla Juro Que (suom. Vannon) -singlellään Rosalía palaa takaisin perinteisemmän flamencon pariin. Luottotuottaja El Quinchon kanssa tehdyllä akustisen riisutulla ja kaihoa täynnä olevalla kappaleella Rosalían kertojahahmo haikailee vankilaan joutuneen miehensä perään klassisen surullisesti. Kun Rosalía laulaa olevansa valmis luopumaan Guccin laukustaan päästäkseen miehensä luo, alkaa kappale tyylikkäästi maustumaan myös autotune-efektillä, kuin muistuttaen Rosalían itsevarmasta suuruudesta.

Tänään Rosalía tullee hurmaamaan Grammyissä, ei välttämättä pärjää Billie Eilishille parhaan uuden artistin sarjassa, mutta eiköhän hänelle pari Grammya heltine, Latin Grammyjä Rosalían palkintokaapista löytyykin jo puolisen tusinaa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.