070 Shake: Guilty Conscience

22-vuotiaan 070 Shaken, eli Danielle Balbuenan, perjantaina julkaistu albumi Modus Vivendi on yksi vuoden odotetuimmista ja eittämättä myös mielenkiintoisimmista debyyttilevyistä. Kanye Westin ja Pusha T:n G.O.O.D. Music –levy-yhtiölle levyttävä laulaja-lauluntekijä yhdistelee musiikissaan ennakkoluulottomasti emo-räppiä, avaruusajan neo-soulia, Phil Collinsin Miami Vice -ajan late night -tunnelmoimtia ja 2020-luvun nuorten elämänviisautta.

Levyä edeltävillä jo useita miljoonia striimejä kerännyt 070 Shake olisi helppo niputtaa samaan kategoriaan Grimesin ja FKA Twigsin kaltaisten artistien kanssa, mutta 070 Soundissa saattaa olla jotain vielä suurempaa syvyyttä ja neroutta, aika näyttää.

Päivän Biisinä hienolta debyytiltä kuullaan reilu viikko sitten julkaistu sinkkuraita Guilty Conscience.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.