Real Estate: Paper Cup (feat. Sylvan Esso)

Yhdysvaltalainen heleää vaihtoehtorockia ja -poppia soittava Real Estate on vuoden 2009 debyyttialbumistaan lähtien ollut yksi aikamme mielenkiintoisimpia yhtyeitä genressään. Ajattoman kaunista ja harmoonista poppia jossain Teenage Fanclubin, Phoenixin ja Laurel Canyon in sankareiden aikaisemmin tallomilla nurmilla kepeästi mutta vakavasti hyppivä yhtye palaa nyt muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen muistuttamaan elämän kepeydestä uudella singlellään.

Paper Cup on ensimmäinen singlelohkaisu helmikuun 28. päivä julkaistavalta albumilta The Main Thing, julkaisijana jälleen Domino. Real Estaten menoa ei kannata missata ikinä, sen verran täydellistä se on.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.