Helado Negro: Running

Jostain mystisestä syystä equadorilais-newyorkilaisen laulaja-launtekijän Helado Negron alkuvuonna julkaistu albumi This Is How You Smile on jäänyt noteeraamatta Päivän Biiseissä täysin, vaikka levy on yksi vuoden tunnelmallisimpia ja maailman menoa erinomaisen kantaaottavimmista bedroompop/indie-levyistä.

Helado Negro tarkkailee ympärillä olevaa maailmaa Brooklynistä lämpimän usvan ja pumpulimaisen lämmön keskeltä, muttei syyllisty vain fiilistelemään, vaan herättää musiikillaan rauhallisesti keskustelua omanlaatuisena latinoaktivistina.

This Is How You Smile löytyy korkealta monen varteenotettavan musiikkimedian vuoden parhaiden albumeiden listoilta, Päivän Biisinä kuultava Running on yksi hienon albumin singleistä.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.