Päivän Biisit: Joululaulut -soittolista

Jouluna pitää aina fiilistellä myös joulumusiikkia, useina jouluina olen tehnyt jouluista radio-ohjelmaa ja tietenkin suositellut ihmisille erilaisia tunnelmointihelmiä. Tänä jouluna aktivoiduimme rakkaan ystäväni Janne Lehtisen kanssa nauhoittamaan joulumusiikkia ja julkaisimme kaksi Local Al & Mummypowder -yhteissinkkua, hieman modernisoidun Joulupukki matkaan jo käy -version ja näkemyksemme Ne Luupojat Surfin 90-luvun alussa suomentamasta It’s Cold Outside -kulttiklassikosta. Lisäksi minulla oli kunnia soittaa joulumusiikkia, tietenkin omalla tyylilläni, Helsingin Senaatintorin Tuomaanmarkkinoilla yhden afterworkin verran, olihan se ihanaa nähdä ihmisten hymyilevän Phoenixin ja Bill Murrayn -jouluhelmen tai James Brownin funkkailujen tahtiin.

Tänä jouluna tein myös reilun kuuden tunnin mittaisen Päivän Biisit: Joululaulut -soittolistan, joka toivottavasti tarjoilee vaihtoehdon kauppakeskusjoululauluille. Soittolista löytyy Spotifystä.

Mukavaa ja nautinnollista joulua kaikille Päivän Biisit -lukijoille ❤