Räjäyttäjät: Rock on ikuinen

Omassa vinksahtaneessa maakuntasarjassaan Suomen ja maailman paras rock-yhtye Räjäyttäjät on uudella albumillaan III rento, leikkisä, ihana, vakuuttava, nerokas ja parhaimmillaan suvereenin täydellinen. Räjäyttäjät on kuin entisajan oivaltavat pakinoitsijat, joka tarkkailee ympärillä pyörivää maailmaa sarkastisesti, mutta kansanomaisen lupsakasti.

Kolmosalbumin avaava Rock on ikuinen alusta loppuun datsun-indien kuninkaiden täydellinen kunnianosoitus Eppu Normaalille, sanoista sävellykseen. En yllättyisi, jos joku biisin satunnaisesti kuullut luulisi biisin olevan vanha Eppu-helmi.

Räjäyttäjät on vähintään pienissä erissä nautittuna täydellinen, toimii se toki kovempaakin kulutusta.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.