Michael Kiwanuka: Final Days


Brittiläinen soul-laulaja-lauluntekijä Michael Kiwanuka julkaisi odotetun kolmosalbuminsa KIWANUKA. Albumista osasi jo singlejen perusteella odottaa yhtä vuoden tyylikkäimmistä soul-levyistä ja kyllähän se viikon hartaan kuuuntelun perusteella lunastaakin paikkansa levyhyllyssä siellä Terry Callierin ja Gil Scott-Heronin klassikoiden välittömässä läheisyydessä.

Juhlistamme kolmosalbumin julkaisua neljännellä (!) Päivän Biisillä Final Days, joka on levyn loppupuolelta löytyvä elokuvallisen kaunis ja klassisen rullaava albumiraita ja täydellinen osoitus Kiwanukan suuruudesta. Moni nykyajan artisteista olisi saanut kappaleesta varman ykköshitin, mutta Kiwanukan tämän hetken tuotannossa Final Days on vain tyylikäs albumiraita muiden joukossa. Toki biisin noustessa johonkin elokuvaan tai Cold Little Heartin lailla telkkarisarjan tunnariksi, kappaleesta tulee instant-klassikko.

Final Days on Michael Kiwanukan kuudes Päivän Biisi, tälläiseen suoritukseen ei ole tainnut kukaan häntä ennen vielä pystyä, hattu päästä!


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.