Räjäyttäjät: Uusi vesimiehen aika

2067 me ollaan vielä hengissä, silloin värit päälle pamahtaa ja vallankumous alkaa: uusi vesimiehen aika.

Suomalaisen datsun-indien rokeimman osaston mestarit Jukka Nousiainen, Rock Siltanen ja Alex Reed, eli Räjäyttäjät, lupaa uuden vesimiehen ajan koittavan reilun 47 vuoden päästä. Kappaleen sanoittanut Rock Siltanen on unessaan saanut tiedon siitä, että rock, rauha ja rakkaus palaavat silloin jälleen ansaitsemaansa kukoistukseen. Kappaleessa name dropatun Panssarijunan Johnny Witun kanssa he aikovat silloin vanhainkodissa olla jälleen valmiina rokkiporukoineen.

Uusi vesimiehen aika on Räjäyttäjien joulukuussa julkaistavan kolmosalbumin uusi eeppinen single, josta kaiken humoristisen ironian keskeltä kuoriutuu tuttuun tyyliin jälleen vähintäänkin pitkään elämään jäävä kulttihelmi, pienellä buustilla isompikin hitti Maustettyttöjen tyyliin.

Eppuja, Manse-Rockia, Leeviä, Karkkista, Ganesia ja Räton sekä Lehtisalon kanssa nautittua porilaista kraanavettä. Litku Klemetin ja Maustetyttöjen lisäksi Suomen omalaatuisen datsun-indien keulassa kaasuttelee aina myös Räjäyttäjät!


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.