Frank Ocean: DHL

Frank Ocean julkaisi viime yönä Suomen aikaan Apple Musicin ihanan Beats 1:nen radio-ohjelmansa blonded RADIO loppupuolella vähän salaa uuden DHL-kappaleen, joka nostetaan tuoreeltaan myös Päivän Biisit -soittolistalle. Tuoretta musiikkia osattiin hitusen odottaakin, pari päivää aikaisemmin Ocean nimittäin soitti julkaisematonta musiikkia uudella PrEP+-klubillaan ja vihjaili somessaan uuden sinkun pikaisesta julkaisusta. Ocean on yksi maailman tämän hetken mielenkiintoisimmista r&b- ja hiphopartisteista ja -tuottajista.

Jumittavan usvainen DHL on Frank Oceanin ensimmäinen uusi kappale sitten vuoden 2017 ja mahdollisesti tulevan kolmosalbumin ensimmäinen single.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.