Julien Baker: Tokyo

Laulaja-lauluntekijä Julien Baker julkaisi perjantaina digitaalisesti kaksi aikaisemmin Sub Popin legendaarisen Singles Clubin kautta vinyylillä tullutta helmeä, joista Päivän Biisinä kuullaan eeppisen kokoinen indie-mahtavuus Tokyo.

Baker muistuttaa kappaleellaan olevansa yksi sukupolvensa lahjakkaimmista indielupauksia, josta saattaa hyvinkin kasvaa areenatason suuruus. Tokyo lämmittää varmasti The Nationalin, Florence and the Machinen ja Anna Calvin kaltaisten artistien ystäviä.

Tokyo on Bakerin ensimmäinen Päivän Biisi soolona, mutta Bakerin yhdessä Phoebe Bridgesin ja Lucy Dacuksen kanssa miodostama boygenius on meille viime vuodelta vanha tuttu ja Päivän Biisit -hattutempun Baker teki jo taannoisella yhteiskappaleellaanThe National -vokalisti Matt Berningerin ja säveltäjä Stephan Altmanin kanssa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.