Kiefer: Be Encouraged

Legendaariselle Stones Throw -levy-yhtiölle levyttävä jazzpianisti ja hiphoptuottaja Kiefer vakuuttaa uudella instrumentaalisella levyllään Superbloom.

Muun muassa Anderson .Paakin kahdelle edelliselle albumille biittejä tuottanut ja UCLA:n jazz-linjalla pianon soittoa opiskellut Kiefer on uudella levyllään tärkeän äärellä, kun hän muistuttaa kuulijoita rennon, hitusen kotikutoisen, hitaan ja lempeän usvaisesti triohopahtavan instrumentaalijazzin tärkeydestä.

Kieferin albumin voi levyhyllyssä hyvin sijoittaa 90-luvun puolivälin vaihtoehtoisten fiilistelijöiden, kuten DJ Shadow’n Endtroducingin, Kid Locon A Grand Love Storyn, AIR–yhtyeen ensimmäisten ep-julkaisuiden ja Money Markin Mark’s Keyboard Repairin viereen, sinne missä Madlibin jatseimmat levyt ja Tommy Guerreron klassikotkin ovat.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.