Bakar: Hell N Back

Lontoolainen vaihtoehtoinen soul-hehkutus Bakar julkaisi pari viikkoa sitten Will You Be My Yellow -ep:n, jota ei sovi olla noteeraamatta. Bakar on nimittäin kovaa vauhtia nousemassa kohti tähteyttä, siitä osoituksena tämä uuden ep:n elokuussa julkaistu todellinen feel good -hitti Hell N Back.

Hell N Back on erityislaatuisen letkeästi ja viheltäen rullaava melankolinen retrosoul-kultakimpale, josta löytyy sitä samaa magiaa kuin Cody ChesnuTTista aikoinaan ja miksei jopa Amy Winehousesta. Biisissä on soulin lisäksi ihana ripaus kellareista kumpuavaa slackeribdie-asennetta ja suhtteelllisen härskisti Curtis Mayfieldin Move On Upista pöllittyjä torvia.

Bakar on kovassa nousikiidossa olevan uransa lisäksi ansioitunut muun muassa yhtenä Louis Vuittonin SS19-malliston kasvona.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.