Moor Mother: After Images

Photo: Bob Sweeney

Philadelphialainen runoijila ja kokeellisen musiikin artisti Moor Mother vakuuttaaa tällä uhmaavan tylyllä ja mukaansa tempaavalla tulevan albuminsa Analog Fluids of Sonic Black Holes ensimmäisellä singlellään.

Tummasävytteinen After Images ei turhaan pyytele anteeksi, se ammentaa tulevan levyn nimen mukaisesti jostain soonisten mustien aukkojen analogisista nesteistä mielenkiintoisen tumman triphopin, rituaalirytmien, runouden, punkin tylyyden ja vaihtoehtoisen elektronisen hiphopin täydellisestä hybridistä. Se on yhtälailla sukua viime viikolla julkaistulle Kim Gordonin nerokkaalle uutuuskappaleelle tai Neneh Cherryn viime levyn vakuuttaville raidoille, mutta myös Definitive Juxin ja Warpin vuosituhannen vaihteen kokellisemmalle hiphopille.

Kappaleen tuotannosta vastaa Moor Motherin rinnalla Godflesh-yhtyeen Justin Broadrick, tulevalla albumilla ovat mukana muun muassa Saul Williams, King Britt ja Reef the Lost Cause.

Moor Mother saapuu 11. marraskuuta Suomeen ja esiintyy Tavastialla, ei varmaankaan sovi tätä keikkaa missata!

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.