(Sandy) Alex G: Southern Sky

Amerikkalaisen singer-songwriterin (Sandy) Alex G:n syyskuussa julkaistava albumi House of Sugar ilmoittautuu nyt toden teolla mukaan vuoden 2019 parhaiden albumien kisaan, kun levyn kolmas single Southern Sky on yhtä fantastinen ja täydellinen kuin kaksi edellistäkin. Jossain syvällä Yhdysvaltojen indiepiireissä on kasvanut vuosia varsinainen kultakimpale, joka tulevalla levyllä on nousemassa mahdollisesti jopa sinne aivan sukupolviensa legendojen, Elliott Smithin ja Sufjan Stevensin, välittömään läheisyyteen.

Southern Sky on Alex G:n kolmas Päivän Biisi, kesäkuussa rakastuimme Greteliin ja heinäkuussa Hopeen. Uusi single täydentää täydellistä suoraa, kappaleet ovat suorastaan maagisia.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.