Foals: Black Bull

Maailma tarvitsee lisää vaihtoehtoista kitaramäiskettä säilyttääkseen edes jonkilaisen tasapainon. Siksi on ihanaa, että brittiläinen indeisuuruus Foals iskee uudella tällä uudella singlellään surutta agressiot tuutistaan pihalle aidon huulet tötteröllä olevalla rock & roll -menolla!

Black Bull on 18. lokakuuta julkaistavan Everything Not Saved Will Be Lost – Part 2 -levyn ensimmäinen single, ensimmäinen puolisko tuplalevystä julkaistiin maaliskuussa, siitä Päivän Biiseissä fiilistelimme tyylikästä On the Lunaa.

Black Bull on vähän kuin sekoitus Primal Screamin rujompaa puolta ja Black Rebel Motorcycle Clubin bensan katkuista ja syntisistä klubeista ammentavaa tummaa rock-junttausta. Lupaa kyllä hyvää tulevalta levyltä!

Enemmän ja lisää tälläistä!

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.