DeezyDavid: Aaltoo (feat. Karri Siren)

Huh miten ihanan täydellinen feel good -biisi: delfiinejä, yksisarvisia, rakkautta, herkkyyttä, sielukkuutta ja rehellisyyttä. DeezyDavid näyttää debyytti-ep:nsä BoiViileimmän tyylikkäimmällä kappaleellaan koko Suomelle, kuinka hommat tehdään tyylillä.

Joka viikko pyrin kuuntelemaan kaikki kotimaiset uutuusjulkaisut ja monasti huomaan ihmetteleväni sitä kertakäyttöhutun, pousailun ja laskelmoivan kuran määrää, jota tässä maassa julkaistaan. Musiikin suurkuluttaja huomaan kaipaavani kotimaisilta hittiartisteilta enemmän rohkeutta, sielukkuutta ja rehellisyyttä, mutta kun striimimäärät määrittelevät menestyksen, niin minkäs teet.

Onneksi aina jostain kaiken muoviroskan keskeltä nousee ihania kukkasia, kuten nyt 17-vuotias DeezyDavid. PME:lle levyttä DeezyDavid on ehtinyt vierailla jo JVG:n, Töölön Ketterän ja isoveljensä Graciaksen biiseillä, mutta Päivän Biisinä kuultavalla helmellä hän taitaa pestä kaikkien näiden gurujen viime aikojen toiminnan 6-0. Harvalla miespuolisella r&b/hiphop-artistilla on rohkeutta olla näin herkkä ja haavoittuvainen kuin DeezyDavidilla, ehkä Karri Koiralla ajoittain ja Karrikin on biisillä mukana.

Ainoana miinuksena on se, että Aaltoo on vain ep-raita, eikä sitä ole julkaistu omana sinkkunaan, jotta se nousisi jokaiselle kotimaiselle soittolistalle.

Pisteet myös täydellisyyttä hipovasta tyylitajusta: levyn kannessa koira ja promokuvassa Danzigin t-paita ❤

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.