Kindness: Lost Without (feat. Seinabo Sey)

Brittiläinen tuottajanero Kindness tyylittelee uudella kappaleella jossain rennon housen, 80-lukuisen r&b:n ja grooven ihanissa ja haikeissakin aallokoissa. Kappaleen vokaaleista vastaa ruotsalaisen soul-laulaja Seinabo Seyn ja biisiä on Kindnessin kanssa ollut tekemässä amerikkalaisen soul-artisti Kelela.

Letkeästi rullaava Lost Without on Kindnessin toinen uusi kappale ja tietenkin toinen Päivän Biisi tänä vuonna. Kindnessilla on vahva luotto ruotsalaisartisteihin, maaliskuussa julkaistulla Cry Everythingillä vokaaleista vastasi Robyn. Kindness oli viime vuonna mukana Robynin ja Blood Orangen menestysalbumeilla ja vaikkei mitään virallista tietoa vielä ole tullut, niin tänä vuonna taitaa olla vihdoin Kindnessin oman albumin vuoro.

Lost Without on myös Seinabo Seyn toinen Päivän Biisi, I Owe You Nothing oli yksi viime vuoden parhaita soul/r&b-biisejä.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.