Mac DeMarco: All Of Our Yesterdays

Kanadalainen indie-suuruus Mac DeMarco tarjoilee täydellisen laiskasti laahustavan sunnuntaikappaleen. All Of Our Yesterdays on toinen single DeMarcon 10. päivä toukokuuta julkaistavalta Here Comes The Cowboy -levyltä.

MacDemarcon riisutun rauhallinen vätysindie on valloittanut paljon sydämiä, miehen kappaleet ovat keränneet suoratoistopalveluissa useita kymmeniä miljoonia kuuntelukertoja – enemmän kuin monet hittiartistit ikinä uskaltavat edes unelmoida. MacDemarcon musiikkia ei kukaan kuitenkaan mittaa kuulijamäärillä, vaan hän on vähän kuin vahingossa kasvanut yhdeksi sukupolvensa rakastetuimmista vaihtoehtoisista laulaja-lauluntekijöistä, vähän kuin Elliott Smith aikoinaan.

All Of Our Yesterdays rullaa, jumittaa, leijailee ja liplattaa ihanan täydellisesti ja ikään kuin lupaa Mac DeMarcon pysyvän aina omana itsenään.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.