ANOHNI & J. Ralph: KARMA

Jos ajassamme pitäisi määritellä maailman kauneimman ja hauraimman musiikin tekijä, niin ANOHNI olisi varmasti yksi ehdokas eturiviin. Antony & The Johnsons -nimellä aikaisemmin tunnetuksi tullut ANOHNI pysäyttää koskettavalla KARMA-singlellään yhdessä soundtrack-musiikillaan useita Oscar-ehdokkuuksia ansainneen säveltäjän ja multi-instrumentalistin J. Ralphin kanssa.

Singlen tuotto ohjataan Jade’s Kids -hyväntekeväisyysjärjestölle. Järjestön perustaja, muusikko Jade Bell, otti viime vuonna yhteyttä Anohnyyn ja kertoi tarinansa. Bell menetti liikuntakykynsä ja sokeutui 23-vuotiaana huumeiden yliannostuksen seurauksena vuonna 1997. Bell alkoi kiertämään kouluja ja kertoi nuorille huumeiden vaaroista ja teki yhä samalla musiikkia. Jade’s Kids -järjestö tarjoaa nuorille mahdollisuuden tehdä ja nauhoittaa musiikkia.

KARMA on juuri niin kauniin riisuttu kappale, kuin vain ANOHNIlta osaa herkimmillääb odottaa. ANOHNI ja J. Ralph loihtivat Jade Bellin tekstin ja tarinan maagiseksi taideteokseksi.

Lue lisää kappaleesta täältä.


Kuuntele ja seuraa päivittäin päivittyvää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.