Anderson .Paak: King James

Viime vuonna Päivän Biisit -hattutempun tehnyt, ylistetyn Oxnard-levyn julkaissut ja Bubblin’ -biisistä Grammyn pokannut soul/hiphop-nero Anderson .Paak ei ole jäänyt lepäilemään, vaan julkaisi tänään hienon ensimmäisen singlen 12. huhtikuuta julkaistavalta Ventura-albumilta. 

King James on rennosti funkahtava ja jatsahtava kantaaottava soul-mukavuus, joka tuo mieleen hitusen jopa Jamiroquain kulta-ajan. King James tekee kunniaa LeBron Jamesille, joka on aina antanut menestyksen tuomasta mammonasta takaisin eri yhteisöille ja heikompiosaisille.

Tulevalla Ventura-levyllä kuullaan vierailijoina muun muassa André 3000:tta, Smokey Robinsonia, Nate Doggia, Brandya ja Jazmine Sullivania.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.