Hurula: Bara i Bandhagen ibland

Hurula on jo viitisen vuotta ollut ruotsalaisen vaihtoehtorockin katu-uskottava ja tarpeeksi koskettava helmi, artisti joka monelle täyttää Kentin ja Broder Danielin mentävää aukkoa, mutta on punkmenneisyydellään ikuisesti myös diy-jengin sydämessä.

Hurulan erinomainen ja konstailematon kolmosalbumi Klass on jälleen vakuuttava osoitus herran ajattomasta tyylikkyydestä. Päivän Biiseissä on peiliinkatsomisen paikka, koska emme noteeranneet albumia edeltäviä singlejä, käsi pystyssä virheen merkiksi.

Päivän Biisinä kuullaan uunituoreen albumin yksi rokkaavimmista raidoista Bara i Bandhagen ibland, joka saa kaltaiseni lähiössä kasvaneet vätystelijät tummanpuhuvalla majesteettisuudellaan onnelliseksi.


Kuuntele ja seuraa päivittäin päivittyvää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.