Aldous Harding: The Barrel

The Barrel on lumoavan kaunis ensimmäinen maistiainen maineikkaalle 4AD:lle (The National, Pixies, Future Islands, Grimes, Twin Shadow) levyttävän uusiseelantilaisen laulaja-lauluntekijän tulevalta kolmosalbumilta Designer. Tämä kappale on varmasti yksi alkuvuoden hienoimpia folkahtavia pop-nerokkuuksia.

Aldous Harding vakuutti monet edellisellä levyllään Pony, jonka hienoudesta kertoo esimerkisi se, että albumi valittiin Rough Trade -levykauppojen vuoden 2017 parhaaksi albumiksi, tuo himoittu titteli on ikuisesti laadun tae.

Tulevalla levyllä Harding tekee jälleen yhteistyötä John Parishin kanssa, joka tunnetaan parhaiten yhteistyöstään PJ Harveyn ja Sparklehorsen kanssa. Ei ole vaikea ennustaa Hardingin nousevan tulevalla levyllään jälleen astetta kuuluisammaksi artiksiksi, aineksia on nimittäin nousta jo sinne PJ Harveyn ja Feistin rinnalle yhdeksi ajastamme historiaan jäävistä laulaja-lauluntekijöistä.

Designer julkaistaan 26. huhtikuuta 2019.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.