Ville Valo & Agents: Syksyn lapsia

Ville Valon & Agentsien odotettu yhteislevy ilmestyi tänään ja sen kunniaksi Päivän Biisinä kuullaan nyt jo toinen levyn kolmesta aikaisemmin julkaisemattomasta Badding-kappaleesta. Levyn ensimmäinen Päivän Biisi oli oikeutetusti Orpolapsi kiurun.

Odotukset levyä kohtaan olivat suuret ja ihan passelilta paketiltahan tuo muutaman kuuntelun jälkeen kuulostaa, itselleni tuli pienenä yllätyksenä, ettei levyllä ole kuin kolme aikaisemmin julkaistua kappaletta, muut ovat enemmän tai vähemmän tunnettuja Badding-klassikoita sliipatusti uudelleen kierrätettyinä. Ehkä ihan aiheesta voi myös ihmetellä, että miksi Valon tulkitsemien kappaleiden rinnalle on ympätty kaksi Baddingin itsensä englanniksi laulamaa kappaletta?

Syksyn lapsia on Orpolapsi kiuruun verrattuna hitusen höpsömpi ja kevyempi, mutta onnistuu olemaan todella ihana kappale kaiken vakavuuden ja mököttämisen keskellä. Huolet lentävät biisin mukana narikkaan ja elämä hymyilee.


Kuuntele ja seuraa päivittäin päivittyvää Päivän Biisit soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.