M: Kivillä ja kannoilla

M on vihdoin helmikuun 22. päivä julkaisemassa odotetun kakkosalbuminsa Näytän missä asun. Vielä ennen albumia fiilistellään Päivän Biisinä tätä levyn tunnelmallista kolmatta maistiaista, joka on myös levyn toinen Päivän Biisi.

M-nimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski, jonka herkkää, mutta varmaa tulkintaa tukee tuottaja Miikka Ahlmanin mielenkiintoisen tyylitellyt äänimaisemat, jotka tällä kappaleella ovat mukavan minimalistiset.

M:ssä on potentiaalia nousta koko Suomen tietoisuuteen, se vaatii valitettavan paljon taistelua monikansallisia tuulimyllyjä vastaan, tämän kaltaisella laatumusiikilla on valitettavan vaikea murtautua Spotifyn suosituimmille soittolistoille ja sitä kautta kuunnelluimpien radioiden soittolistoille. Suomessa on paljon hienoja artisteja, jotka tuppaavat jäädä markkinakoneiston myllertäessä omaan pieneen nurkkaansa, toivottavasti maailma muuttuu pian tältäkin osalta paremmaksi.


Kuuntele Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä tai Apple Musicissa.
https://open.spotify.com/user/216lcwuxenv4fneerwwmr74fa/playlist/5c60fnaWMVz17I4R3m9Vyr?si=W5WRIp4_SgavwKr4PzPWfw