Lana Del Rey: Hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it

Lana Del Rey taitaa tulevalla Norman Fucking Rockwell -albumillaan tehdä sen, mihin monilla nykypäivän artistisuuruuksilla ei riitä uskallusta; siinä missä iso osa mega-artisteista raaputtelee pikavoittoja listapoppihiteillä, tuntuu Del Rey karistavan kaiken muovisuuden musiikistaan ja panostavan rauhalliseen, tunnelmalliseen, riisuttuun ja sielukkaaseen tulkintaan. ”Hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it” on jälleen sellainen single, että tälläiseen tulkintaan pysty tällä hetkellä maailmassa kuin Lana Del Rey ja Cat Power, jonka levyllä Del Rey vierailikin super tyylikkäästi viime vuonna, ja valitsihan Del Rey Cat Powerin kiertueensa lämmitelijäkseen.

Lana Del Rey on selvästi ammentanut omaan musiikkiinsa isoja vaikutteita Cat Powerilta ja tekee sen todella vakuuttavalla tyylillä, Del Rey ei imitoi, pikemminkin ammentaa Cat Powerin viisaita oppeja omaan tulkintaansa.

Kaunista.