Perfume Genius: Not For Me

Seattlelainen mestarifiilistelijä Perfume Genius tyylittelee täyden kympin arvoisen version Bobby Darinin vuoden 1963 kappaleesta Not For Me. Coverit ovat aina haastavia, mutta onnistuessaan maagisia. Viime viikolla Nicole Atkins ja Mark Lanegan versioivat Päivän biisinä onnistuneesti Guns ’N Rosesia, ja nyt Perfume Genius lataa tarjoilee yhtä ihmeellisen näkemyksen hieman tuntemattomammasta Bobby Darin -helmestä.

Not For Me on osa W Hotels -ketjun kunnianhimoista musiikkipanostusta; hotelliketju tarjoaa eri puolilla maailmaa eri artisteille mahdollisuuden käyttää huippustudioitaan, ketjun W Records kerää sessioissa syntyneiden kappaleiden avulla rahaa kyseien artistin valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen, Perfume Geniuksen kohde on Immigration Equality, joka auttaa Yhdysvaltoista turvaa hakevia LGBTQ -maahanmuuttajia. W Recordsin ja Pefrume Geniuksen yhteistyöstä voi lukea lisää täältä.

Vaikka Perfume Genius ei ole tänä vuonna julkaissut uutta levyä, on tämä komea kappale jo artistin toinen Päivän Biisi vuodelle 2018, muistamme keväältä sen mielettömän King Princessin tekemän remixin.