Pää kii: Sä veit mun levyt kirpparille

Pää kii -yhtye rykäisee maanantain ja syksyn fiiliksiin täydellisen punk-renkutuksen ja ilmoittaa samalla julkaisevansa vihdoin pitkään odotetun kakkoslevyn Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan 19.10.

Emma-palkitun punkkiretkueen vuoden 2012 debyyttialbumi lähti vähän lapasesta, levy palkittiin myös mm. Soundin ja Rumban vuoden levynä.

Pää kii -ukkojen ”ei vittuukaan kiinnosta” -asenteelle tuntuu taas olevan tässä maassa jälleen tarvetta ja tarpeeseen vastataan tällä timanttisella kädet ilmaan -rokkirallilla. Telkkaria tuijotellaan, vaikka telkkari on kiinni, mut ei sielt mitään tuliskaan, parisuhde loppu, sä kostit ja veit mun rakkaat levyt kirpparille ja möit ne jolleen vitun runkkarille, 25 senttii tsippe. Perseestä koko homma, mut boogie uugie!

Bäddingiä, Tehosekoitinta, Vaasankatua, modulaatiota ja päähänpotkittua laahustusta, homma toimii!