Julia Holter: I Shall Love 2

Arvostettu ja mieletön laulaja-lauluntekijä Julia Holter tarjoilee sellaisen mestariteoksen, että oksat pois! I Shall Love 2 on ensimmäinen single lokakuun 26. julkaistavalta Aviary-levyltä, joka on odotettu jatkoa Holterin mielettömälle Have You In My Wilderness –levylle (2015).

Kaunis biisi ei päästä kuuntelijaa helpolla, mutta selkä ryhdissä ottaa omituisen lämpimään halaukseen. Orgaanisen hitaasti kasvava kappale seilaa kauniisti jossain Serge ja Charlotte Gainsbourgien, Patti Smithin ja isosti Velvet Undergroundin ja Nicon maailmoissa. Olen täysin myyty!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.