Shungudzo: Paper

Los Angelesiin kotiutuneen zimbabwelaisartistin Shungudzon asenne ottaa luulot pois ja hurmaa jo ensi kuuntelulla. Shungudzon yhdistää dancehallia ja karibian rytmejä nykypoppiin ennakkoluulottomasti ja poliittisesti kantaaottavasti kuin M.I.A. tai Santigold konsanaan.

Nuorena Zimbabwessa voimistelijana rajoja ja ennakkoluuloja rikkonut artisti muutti 15-vuotiaana Yhdysvaltoihin opiskelemaan. Standfordin yliopistossa opiskellut ja mm. journalistina uraa tehnyt artisti kannattaa ottaa tutkaan. Musiikillisesti Shungudzonissa on paljon samaa myös nykypoppareista mm. Alman tai Charli XCX:n kanssa, mutta sielukkuudella ja perspektiivillään hän saa monet muut kuulostamaan levy-yhtiöiden muottiin laittamilta mikroaaltoaterioilta.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.