Disclosure: Moonlight

Disclosure-Simon-Emmett-bw-billboard-1548

Brittiläinen elektronisen musiikin tuottajakaksikko Disclosure julkaisi eilen tämän mielyttävän deephouse/feelgood-helmen muiden biisien joukossa maistiaisena tulevalta kolmosalbumiltaan. Aikaisemmin tänä vuonna duo pisti ulos Fatoumata Diawaran tähdittämän Ultimatun-kappaleen.

Rennon letkeästi rullaava Moonlight lupaa paljon tulevalta kolmoslevyltä, Disclosure tuntuu löytäneen hittikaavaansa hieman lisää syvyyttä, itsevarmuutta ja rentoutta. Biisillä samplataan sivistyneesti ruotsalaisen acapella-yhtye The Real Groupin When I Fall In Love -versiota ja kyllä kuulkaas toimii!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.