The Holy: Fanfare III

The Holy on juuri sellainen yhtye, jota suomalainen indie-kenttä tarvitsee päästäkseen ulos ahtaaksi käyvästä omasta kuplastaan. Bändi on jo tovin ollut lupaavimpia uusia indierock-yhtyeitä maastamme vähään aikaan, livenä timanttinen ja ”levylläkin” parhaimmillaan loistava.

Fanfare III -kappaleella The Holy alkaa lunastaa ennakkoluulottomasti sille sysättyjä odotuksia; reilun kuuden minuutin mittainen kappale alkaa tyylikkäästi yli neljän minuutin rullaavalla instrumentaalirookkauksella ja huipentuu Arcade Fire / Wolf Parade -henkiseen stadionluokan vapauttavaan loppuosaan.

Vähän QOTSAA, Mogwaita, Mewiä, Arcade Fireä, Wolf Paradea, Smashing Pumpkinsia, Musea ja jopa U2:sta – The Holy on jokaisen kitaravetoisesta indierockista välittävän mahdollinen uusi lempiyhtye. Täysi kymppi.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.