Elvis Costello & The Imposters: Under Lime

Elvis Costello julkaisi eilen kaksi biisiä tulevalta Look Now -levyltä, näistä päivän biisiksi valikoitui tämä mieletön Under Lime. Under Lime on lähestulkoon täydellinen Costello-helmi, joka muistuttaa meitä Costellon ja Impostersin neroudesta. Popneroutta, pikkusen Beatlesiä ja barokkia, bändi vedossa ja biisin tuotanto kunnossa, huh on hieno!

Lokakuun 12. päivä julkaistavalla levyn tekoon ovat osallistuneet myös Burt Bacharach ja Carole King. Costello on kertonut halunneen tulevan levyn kuulostavan vuoden 1982 megaklassikkonsa Imperial Bedroom ja vuonna 1998 yhdessä Bacharachin kanssa tehdyn arvostetun Painted From The Memoryn sekoitukselta, nyt julkaistut biisit lupailevatkin jotain noin suurta!

Costellon ja the Impostersin edellisestä levystä on vierähtänyt jo kymmenen vuotta, Costellon The Rootsin kanssa yhdessä tehdystä levystäkin jo viisi vuotta.

Costello ilmoitti aikaisemmin kesällä joutuneensa leikkaukseen, jossa häneltä poistettiin pieni, mutta agressiivinen kasvain. Leikkauksen vuoksi kesän keikat Euroopassa peruttiin, keikkalavoille hän aikoo kuitenkin palata jo marraskuussa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.