Dilly Dally: I Feel Free

Tässä taitaa olla kesän 2018 hienoin kitaravetoinen indierokkihitti! Yhdistä parhaat palat Smashing Pumpkinsista, Mazzy Starista, Interpolista ja The Crashistä, sekoita mukaan tanakkaa punk-asennetta ja lisää vielä tuottajaksi Beckin kadulta studioon Loseria soittamaan bongannut ja Elliott Smithin luottomies. Dilly Dally!

Torontolainen Dilly Dally antaa tällä biisillä esimakua syksyllä julkaistavalta kakkosalbumiltaan Heaven, jonka tuottajana toimii legendaarinen Rob Schnapf. Nyt pyyhitään nykypousailijoilla pöytää, järkihän tästä hitistä lähtee!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.